Tjenester

En komplett innredning til din bedrift

Hos Berntsen Byggpartner får du en komplett innredning til din bedrift. Da vi er en uavhengig byggpartner kan vi handle fritt, og tilby deg alle typer produkter som er perfekt tilpasset dine ønsker som kunde. Trenger du innvendige glassvegger og himlinger til ditt kontorlokale, bygg, eller bedrift, er det oss du skal snakke med.

De 30 årene vi har vært i bransjen, har gitt oss lang erfaring med alle typer prosjekter. Våre medarbeidere har fagkunnskapen som skal til for at du til slutt får det resultatet du blir fornøyd med. Vi leverer produkter og tjenester til hele Romerike, men også andre områder i Stor-Oslo.

Trenger du en levering utenom dette området er det heller ikke noe i veien for at vi fikser det også. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat og et godt tilbud!

Bilde av himling - Berntsen Byggpartner - Lillestrøm

Himlinger

Berntsen Byggpartner leverer himlinger til alle bygg og bruksområder. Vi kan levere himlinger i mineralull, metall, finerte himlinger og himlinger i perforert gips. Ta kontakt med oss om du har spørsmål!

Vegger

Hos oss får du vegger til kontorbygg, eller andre bygg du trenger å dele opp. Her kan du bestille vegger i helglass, finerte med glass, tette kontorvegger og foldevegger.

Bilde av isolert vegg med dør - Berntsen Byggpartner - Lillestrøm, Romerike og Stor-Oslo

Annen innredning

Du får ikke bare vegger og himlinger her hos oss, men også annen innredning, som for eksempel lydabsorberende/lyddempende materiale og akustiske kledninger. Vi utfører også snekkerarbeider, maler, samt legger parkett og gulvbelegg.
Bilde av New York Glassvegg - Glassvegger fra Berntsen Byggpartner, Fetsund

New York Glassvegger

Hvorfor ikke få en lite bit av «The Big Apple» inn i kontormiljøet? Vi kan levere New York Style-glassvegger til ditt kontor eller møterom. Hvorfor ikke by på en storbyinspirert New York-look på restauranten eller baren din? Ta kontakt for mer informasjon!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle